DEL

06PurePressed® Base Mineral Foundation er et oljefritt, fast pudder med finknuste mineraler som gir en matt og jevn hudoverflate. Mikroniserte mineralet gir en lett, silkemyk følelse og glød mens ekstrakter fra alger og granateple pleier, roer og beskytter. Pudderet har bredspektret UV-beskyttelse (SPF15 / SPF20) og er vannresistent i opptil 40 minutter. PurePressed® Base finnes i 24 ulike farger og med kalde, varme og nøytrale undertoner.

Finn din fargematch – nå seks nye farger

Bestselgeren PurePressed® Base oppdateres med seks nye farger som sikrer en optimal fargematch for alle hudtoner. De nye fargene inkluderer:

  • Bittersweet (erstatter Maple og Butternut)
  • Cocoa (erstatter Terra)
  • Cognac (erstatter Maple og Coffee)
  • Mahogany (erstatter Chestnut)
  • Velvet (erstatter Mink)
  • Warm Brown (erstatter Butternut)

Anbefales sammen med The Handi og Hydration Spray for en naturlig og glødende resultat som varer hele dagen. De er gode alene, men bedre sammen – vi kaller det The Power of Three!

Miljøvennlig refill kombineres med lekkert etui – nytt design fra 2016 i stilrent roségull. Både etuiet og nye fargene lanseres i januar 2016.

Tilgjengelig fra uke 3. Pris etui 215,- | PurePressed Base refill 525,- / 9,5 g.

jane-iredalejane iredale – THE SKIN CARE MAKEUP® er en av hovedaktørene innenfor mineralmakeup, introdusert allerede i 1994. Serien er basert på rene mineraler, pleiende planteekstrakter og høy ingredienskvalitet. Baseproduktene gir en fantastisk dekkevne med naturlig finish og frisk glød. Seks av baseproduktene inneholder også bredspektret UV-beskyttelse i tillegg til å være vannresistente i opptil 40 minutter, noe som gir en unik holdbarhet.

Den dag i dag er jane iredaleen av de reneste mineralmakeupseriene på markedet, og produktene er kjent blant makeupartister så vel som hudterapeuter for sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper.

jane iredale – THE SKIN CARE MAKEUP® distribueres av Skintific AS
.

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER