Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hvorfor får jeg forsendelse fra mange steder?

376

Nå som Salon er blitt markedsplass da er det mange aktører som selger via Salon markedsplass. Hver og en leverandør du får kontakt med vil ha forskjellige betingelser, forskjellige leveransetider og de vil og i mange tilfeller sende fra forskjellige steder og du vil kunne få faktura fra flere steder når du bestiller via Salon. Faktura skal i så fall alltid utstedes fra hver og enkel leverandør på Salon markedsplass.

Du kan alltid se hvem du bestiller fra.  Bildet nedenfor viser hvordan du ser hvilken butikk du bestiller fra.

 

 

Den røde sirkelen viser hvilken butikk du har valgt. For å kun lete i 1 butikk når du skal handle da klikker du først på:

  1. BUTIKKER
  2. VELG DERETTER DEN BUTIKK DU ØNSKER Å HANDLE I
  3. NÅR DU BRUKER SØKEFILTER DA VIL DET BARE DUKKE OPP VARER FRA BUTIKKEN DU HAR VALGT

Ønsker du derimot å gå tilbake og lete i alle butikker da klikker du på logoen og går tilbake til forsiden av Salon og leter så etter varer via søkefilter og da vil det dukke opp varer fra alle butikker.  Men da må du være klar over at det kan forekomme portokostnader pr butikk.  Dette ettersom f.eks 3 butikker kan ikke sende varen til deg uten å ta betalt for porto.  Det kan og være at 1 aktør har lager mange steder, slik som Salon AS har og da sendes varer fra mange steder, både innen Norge og utenfor Norge. I fleste tilfeller slipper du å betale toll og tollomkostninger skulle varen komme fra utlandet men i noen tilfeller må du likevel betale for slikt og da vil det fremkomme klart og tydelig i tekst ved hvert enkelt produkt.

Kommentarer er stengt.