Hvordan å få til en annonsekampanje på Facebook?

432
0
DEL

Mange salongeiere utnytter ikke den muligheten Facebook gir dem gjennom reklame som kan skreddersys for å målrette mot bestemte kundesegmenter i sitt lokale område. Årsaken kan meget vel være at de rett og slett ikke vet hvordan man lager en kampanje.

I denne artikkelen finner du en veldig fin video som er litt over 1 time lang, men den er verdt å se på for å lære hvordan du bruker Facebook-annonser og inkluderer den tekniske delen. I senere artikler vil vi fortelle deg litt mer om hvordan du lager vellykkede facebook-annonser, som det første trinnet bør være å lære å bruke facebook-annonsesystemet.

Forvent ikke at du blir en ekspert på bare 1 time. Se og lær og kom tilbake for mer ettersom vi legger til flere artikler om hvordan du skal lykkes i markedsføring.

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER