DEL

Vi tilbyr eksperter fra helse- og skjønnhetsbransjen velkommen til å skrive artikler for Salon Norge, og samtidig ønsker vi å hjelpe små og mellomstore bedrifter til å vokse og drive en lukrativ bedrift.

Krav m.m.:

  • Du må ha erfaring fra helse- og/eller skjønnhetsbransjen
  • Artikler må være minimum 300-500 ord
  • Du må legge inn biografi og bilde av deg med fullt navn inn i vårt forfatterregister hvor du kan legge inn link til din egen webside, Facebook forretningsside og Twitter konto.

Slik begynner du:

  • Send 3 idéer til support@salon.no med overskrift og kort sammendrag
  • Vi tar kontakt med deg og hjelper deg til å velge tema og gir deg retningslinjer
  • Du samarbeider med oss når vi redigerer, designer, publiserer og markedsfører din artikkel

Dine fordeler

Du vil få mulighet til å bli markedsført via oss, hvor vi når frem til omtrent 40.000 kunder og bedrifter innen helse- og skjønnhetsbransjen eller interessert i helse- og skjønnhet. Dette kan være til stor nytte for deg om du ønsker å markedsføre produkter, kurs, webside, kunnskap, tjenester eller noe annet.

Vi har online magasiner som er rettet mot privatpersoner og vi har online magasin rettet mot profesjonelle i skjønnhetsbransjen og dermed vil vi kunne hjelpe deg å nå den målgruppe du ønsker å satse på.

Hva står vi for

Vi er profesjonelle innen markedsføring, online markedsføring, IT, SEO (søkemotoroptimalisering), og har spesialisert oss innen skjønnhetsbransjen. På lag med oss vil du nå frem til kundene.

Ta kontakt i dag.

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER