Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Ny markedsdirektør i den svenskeide Kicks som driver 82 butikker i Norge med miljongevinst!

0 1 157

Den største kosmetikkjeden i Norge er ikke norskeid men svenskeid.  Jo det er nemlig Kicks som eies av svenskene og den ble startet år 2009 i Norge.

Gina Azaric blir Director of Brand, Marketing and E-commerce i Kicks Kosmetikkedjan AB.

Gina har siden 2003 arbeidet som markedssjef i 3, et varemerke hun har vært med å bygge opp fra starten til det som i dag er en av Sveriges største mobiloperatører. Tidligere har hun vært blant annet markedssjef i Arla Foods og lastminute.com, og hun har blitt utnevnt til «Beste Markedssjef » av bransjeavisen Resumé to år på rad.

«Jeg er veldig fornøyd med å ha rekruttert Gina til rollen som Director of Brand, Marketing and E-commerce i Kicks, og ser frem til de kunnskapene og erfaringene hun kommer til å tilføre bedriften. Gina føles helt riktig for denne rollen, og jeg er overbevist om at hun kommer til å bidra til Kicks’ fortsatte utvikling» sier Pontuz Bjelfman, CEO i Kicks.

Kicks er Nordens ledende kosmetikkjede med over 240 butikker i Sverige, Norge og Finland, samt en av Nordens eneste autoriserte onlineaktører når det handler om å selge skjønnhetsprodukter og varemerker som Dior, Smashbox, Urban Decay m.fl.

Kicks Norge AS omsatte for 637 miljoner år 2014 og er 100% eid av det svenske selskapet Axstores AB. Ihht Brønnøysund da eier og driver Kicks Norge AS det heleide Svenske selskapet følgende avdelinger i Norge år 2104:

Med andre ord da har Kicks vokst siden år 2009 da de drev butikk med tap som har gått over til miljongevinst fra og med år 20011. Nyeste tall tyder på at den svenskeide Kicks består av hele 82 butikker i Norge akkurat nå.

Kicks er den ledende skjønnhetskjeden i Norden, og består av totalt 240 butikker: 143 i Sverige, 17 i Finland og 82 i Norge, hvorav 11 i Oslo. Med attraktive merkevarer innen duft, makeup, hudpleie og hårpleie, samt velutdannede skjønnhetseksperter i butikkene, tilbyr KICKS et moderne og internasjonalt konsept.

Source: MyNewsDesk

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.