Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Leksjon 6 – Google og nøkkelord

0 773

Alder av nettstedet ditt er viktig. Hvis du har et gammelt domene, ikke gi slipp på den. Jo eldre nettsted ditt er, jo høyere blir det rangert av Google, dvs hvis du allerede har tilpasset deg til andre faktorer som bidrar i å få høy rangering. Hvis ikke, så vil alder til domenet ditt ikke spille noen særlig rolle.

Tenk også på navn på domenet ditt. La oss si du har et domene som heter www.skincareandbeauty.com – og du har en som heter www.facials.com.

Når noen som leter etter facials søker – vil du ha mye bedre sjanser på å bli rangert høyt hvis domenenavnet ditt er facials.com.

Også hvis du oppretter en side eller en kategori for www.skincareandbeauty.com kan du nevne at side eller kategori hetter facials og deretter det skal se slik ut i søkemotorene: www.skincareandbeauty.com/facials/ som vil øke din mulighet til å bli funnet på Google.

Hvis du bruker wordpress vær sikker på å bruke riktig type permalinks:

Jeg anbefaler å bruke «Innlegg navn» som vil hjelpe deg til å få høyere rating ettersom jo tidligere i link du har det navn du ønsker å bli funnet på, jo bedre for deg.

Feks:

jane-marketing.com/facials/

er bedre enn

jane-marketing.com/2014/05/02/facials

Bruker du standard wordpress permalink så vil ikke det være det beste alternativet ettersom den vil bare gi deg et tall og ikke et navn.

Men hvis du har to sider navngitte ansikts med alternativet «Innlegg navn» i wordpress, vil det rett og slett blitt facials og facials-2, facials-3 og så videre.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.