Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hvordan å øke salongens inntekt markant?

0 657

Det kan være lurt å kjøre to typer prising på salongen din. En standard pris, som er betydelig høy og en for medlemmer. På den måten kan du få god pris for drop-in kunder.

Drop-in klient vil da betale normal «høy» pris, og samtidig bli kjent med den standard du fører på salongen og samtidig kan du presentere dem for det å bli medlem hos deg.

Kjør en godt rabattert prisplan for medlemmer en pris som kan virkelig gjøre en forskjell for dem.  Det vil ikke bare gjøre at medlemmer besøker salongen din mye oftere, men de som tilhører et slikt system har faktisk en tendens til å bruke betydelig mer totalt enn hvis du ikke hadde tilbudt det samme.

Resultatet av dette blir:

  • du øker total inntekt markant
  • du får hyppigere gjenbesøk og kunder i ditt nærmiljø blir mer «vant å bruke denne type tjenester» og vi lover at når de blir vant til det vil de nødig slutte å bruke slike tjenester
  • du vil jobbe mer ettersom trafikken vil øke betydelig

Jo hvordan vet vi dette?  Vi har prøvd og vi vet nøyaktig hvordan slike systemer fungerer. Så hvis du ønsker økte inntekter da er det bare å sette i gang men forbered deg på å jobbe MYE.

Medlemskapprisen bør være en god del bedre enn normal standardpris, ikke bare med 10%, men en rabatt som virkelig teller.

Ta betalt for medlemsskap i form av et årsbeløp. Jeg ville vurdere 1.500 NOK pr år, da vil aller fleste ha råd.

Når du kjører et medlemskap på klinikken din bør du bruke et skikkelig datasystem for å holde styr på alt som er vanskelig å holde styr på ellers, ett system hvor du har meget god kontroll på alt.  Vi har god erfaring med slike systemer og hvis du er interessert i å vite mer så kan vi hjelpe deg. Ta kontakt.

En flott idé kan være å gi alle dine nåværende kunder som besøker deg ofte et gratis medlemskap det første året. Det vil garantert skape lojalitet mot klinikken din og du vil øke din inntekt dramatisk.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.