Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Leksjon 5 – Google og nøkkelord

0 53

Når du skriver tekst på nettstedet ditt må du ta vare på at teksten er din kreasjon.   Hvis du bruker tekst fra andre websider og legger inn på din egen webside, det vil si at du kopierer, vil få din rangering i Googles lister – nedrangert.

Husk at Google sine søkemotorer «ser alt» og hvis du for eksempel prøver å kopiere da vil Google vite hva som er den opprinnelige teksten, til og med til tross du prøver å forandre den «litt».  Du skal med andre ord skrive din egen tekst på dine websider og ikke kopiere fra andres sine websider ettersom kopiering straffer seg med hensyn til rangering på Google.

Dette er til og med gyldig for dine egne nettsteder til ditt eget materiale dvs. hvis du har en blogg og ett selskap med ett nettsted og ønsker å bruke bloggen til å legge inn material på et annet sted og dermed bruke samme tekst på selskapets andre nettsted, så vil det opprinnelige nettstedet tolkes som «eier» av det som er blitt lagt ut og det nye stedet vil bli rangert ned på grunn av at du bruker samme tekst begge steder.

Besøk vår facebook gruppeside Beauty and the Marketing

Besøk vår Google plus gruppe Beauty and the Marketing

Besøk vår Google plus gruppe Skjønnhet og Marked

Besøk vår Pinterest side 

Besøk vår Linkedin page

Besøk vår Twitter page

Besøk vår Facebook fan page


Bli med i vår gruppe hudpleie, frisør og markedsføring og få mange gode tips, selg brukte varer, annonser og lær deg mer om markedsføring.

Har du produkter du ønsker å selge? Nå kan du åpne din egen butikk hos Salon.

Skriv et svar

X