Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Leksjon 3 – Google og nøkkelord

0 712

I leksjon 1 og 2 har vi gjennomgått hva trenger når du prøver å oppnå rangering nr 1 på Google. Du trenger;

* søkeord
* riktig språk
* søkeord på noe som folk virkelig er ute etter

Det er en viktig faktor du skal lære om i dag. Hvis søkeordet (nøkkelordet) du bruker i teksten din og den du bruke i tags ikke er nøyaktig prikklike, vil du bli «straffet» av Google. Så om du prøver å legge til tagger (som er nøkkelord/søkeord) for ditt nettsted / side på en bestemt side, og at siden ikke engang inkluderer det ordet – vil du bli straffet med lavere rating / rangering i Googles sine søkemotorer – ettersom de er jo ikke riktig.  Du må være klar over at det er en datamaskin som søker etter søkeord og ikke et mennesk.  Datamaskinen vil ikke kunne være «rimelig»* mot deg på samme måte som et mennesk. Med andre ord datamaskinen vil ikke forstå hvis du har skrevet hudpleie i artikkel og så har du skrevet hudpleier i tagslisten din.  Da vil den ene r’en gi deg lavere rangering.

Så vær forsiktig med rettstaving og hvordan du skriver tags.

Besøk vår facebook gruppeside Beauty and the Marketing

Besøk vår Google plus gruppe Beauty and the Marketing

Besøk vår Google plus gruppe Skjønnhet og Marked

Besøk vår Pinterest side 

Besøk vår Linkedin page

Besøk vår Twitter page

Besøk vår Facebook fan page

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.